Kuva otettu 14.4

Nyt se on tapahtunut. Iina kävi esteillä, putki on koluttu, pujottelu käveltiin 2 kertaa, hyppyissä oli toinen riman reuna 15cm, toinen pää maassa ja pari kertaa rima putos :( , enne, enne...voi ei kai. Sitten oppi komeasti loikkaamaan sen matalemman pään kun minäkin loikasin sen korkeamman reunan.

Maahan menoa treenattiin, istuminen tulee jo käskyllä. Seisomista harjoitellaan näyttelyharkoissa. Luoksetulo on ihana. Hölppä,hölppä.......kiire on.....ja korvat heiluu ja ja "jalat huitoo". Aivan suloinen. Nytkin hymyilyttää kun muistaa Iinan tulemassa  kentällä luokseni  kiireellä.

Uni maistoi kun tuli kotiin ja äsken maistui ruoka ja nyt on duracellit taas täynnä.  Jytinä käy tuossa kammarin boxissa kun yrittää purra sitä hajalle. ( Se on aina tuossa nurkassa ja koirat tykkää käydä siellä nukkumasa, ovikin on nostettu siitä pois) 

Iina punnittiin ja mitattiin ennen ruokaa ja paino oli 6kg ja korkeus n. 33cm. Samankokoinen kuin Eve paitsi tietenkin painavampi.

Evekin pääsi radalle ulkona. Hyvin meni jo pitempääkin rataa. Palkitsin silti muutaman kerran välillä. Hypyt pitää muistaa osoittaa vielä tarkasti ja rengas myös. Pujottelu on hienoa. Sisäänmeno vielä vähän hukassa, mutta rytmi on kiva. Keinu on nyt  vuorossa. Hyvin menee, ei pelkää eikä ole ainakaan vielä säikkynyt sitä. Eve onkin aika reipas tyttö. :) ja vasta 10kk , eli ei ole kiirettä, muuten kuin agirotuun mennään heinäkuussa alomineihin.